"There's so much thing you can learn in one place, the more that you wait, the more time that you waste"

Tuesday, February 20, 2007
Tetamu....
salam

actually arini xbyk bnde pekdah yg aku wt.
byk perabis masa dgn mendwnload je eheh
study n asgmnt xwt pun.ish3...truk tol.

ni nak cite ckit psl 2 ari lps.
pg tu...
masa tgh khusyuk dgr lagu sambil main game...
tiba2 ade tetamu kat ym ni.
skali tgk cm knal.so aku accept je.
then aku wt dono je eheh
selang bape saat...dia bg salam.
then aku pun jwb la...
pastu dia pun pknalkan diri...s****o
lor...mamat ni...
kwn time skola dlu rupanya.
dah lama xdgr cite.
eheh...dpt gak aku dkesan.
stlh lama m'ilangkan diri.

1st, dia ni ajak g jemputan kawin.
sape kawin?
kwn 1 klas time skola dlu.girl.
wah...bestnyer.tahniah la ye.
ramai gak kwn2 yg dah kawin.
gurl la...yg laki blom lg.
xlama lg la tu eheh
aku?uik..lex dlu.
aku masih selesa cmni... :D

lama gak ktorg bual.
mcm2 r cite yg ktorg bualkan.
dlm byk2 cite yg ktorg bualkan...
ade 1 cite tu yg xbape best nak dgr.
cite pe?
psl tukar jantina...
perh...sampai gtu skali.
no comment...
masa mamat ni cite kat aku...angin gak dia.
aku?cool lg eheh
tp pape pun ade gak rasa sdih bila dgr cite ni...
huh...bsyukur la dgn ape yg ade.
Allah dah jdkan kita dgn sebaik2 kjadian.
Dia Maha Bijaksana.Maha Mengetahui.
cuma kita sbg hamba-Nya...
sering lupa n x bsyukur dgn sgala nikmat yg dah dberi.

kla...2 je cite psl aku n s****o ...
thanx s****o cz cite mcm2.
oye...lawa la awex ko tu.jg leklok k? eheh

oye..ptg td adik aku msg...
dah sampai melaka.umah akak.
wah..cuti sakan dia.dpt jumpa mak, abah n adik2.
aku?lepak cni je huhuhu

kla...b4 chow.
nak share vclip.
so...njoy da vclip.
salam

posted by Propana @ 4:00 AM   0 comments
Thursday, February 15, 2007
Gomenasai


GOMENASAI - TATU

What I thought wasn’t mine
In the light
Was one of a kind,
A precious pearl

When I wanted to cry
I couldn’t cause I
Wasn’t allowed

Gomen nasai for everything
Gomen nasai, I know I let you down
Gomen nasai till the end
I never needed a friend
Like I do now

What I thought wasn't all
So innocent
Was a delicate doll
Of porcelain

When I wanted to call you
And ask you for help
I stopped myself

Gomen nasai for everything
Gomen nasai, I know I let you down
Gomen nasai till the end
I never needed a friend
Like I do now

What I thought was a dream
An mirage
Was as real as it seemed
A privilege

When I wanted to tell you
I made a mistake
I walked away

Gomen nasai for everything
Gomen nasai, I know I let you down
Gomen nasai till the end
I never needed a friend
Like I do now

Gomen nasai, for everything
Gomen nasai, Gomen nasai,
I never needed a friend,
Like I do now

Gomen nasai, I let you down
Gomen nasai, Gomen nasai,
Gomen nasai till the end
I never needed a friend
Like I do now
posted by Propana @ 3:32 AM   0 comments
Friday, February 9, 2007
Malam yg dingin...
salam

skrg jam dah menunjukkan pukul 3.30am.
mata ni xleh pejam plak.padahal sok pg ade seminar kul8.30am.ktorg dfhmkan seminar tu dr pg til ptg.mst pnat.tp mata ni xleh pejam plak.xtau knape.

so dek krn xleh lelap, aku duk dpan komp.dgr2 lagu, dwnload, main game n cm biasa r.rayau2 kat beberapa forum.bc r pape yg menarik.n bg komen ckit kat mana2 yg patut.tp mlm ni lain ckit cz aku bkn bg komen je.siap antar pic eheh xslalu wt gni.mls n xde pape pic yg mnarik pun.

sambil2 dwnload aku bc r beberapa cerpen.mlm ni byk plak cerpen yg aku bc.dr cite knk2, remaja til cite org dewasa :D aku ttarik kat 1 cite ni...

cite psl spsg suami isteri.dah kawin 5 taun tp still xde rezki nak mnimang chy mata cz kebarangkali 4 c isteri tuk mngandung tipis dek krn 1 pbedahan.usia pkahwinan yg dah mjangkau 5 taun 2 wt c suami brubah.c isteri sgt2 trasa dgn prubahan c suami.tp dia still bsabar n xslhkan c suami.wpun smtimes dorg btengkar.tp dunt wury.dlaporkan xde kecedaraan dialami.kmalangan jiwa pun xde eheh
c suami makin lama makin wt prangai.balik lewat n mcm2 lg.n samapi 1 tahap nak kawin 1 lg.alasan? nak anak.tp...takdir tuhan...tatkala c suami hampir bkawin lg 1, c isteri dsahkan mngandung.so c suami xjd kawin 1 lg n umahtangga dorg pulih kembali lps berita gembira 2.c suami plak dah back 2 normal eheh krinduan c isteri yg tramat sgt akan belaian sorg suami trubat...

tp skali lg dorg d'uji....
aku pendekkan cite la ek.krn nak slmtkan baby dlm kandungan tu, doktor xdpt slmtkan c isteri...huhuhu sdih...tp b4 c isteri 'pegi', dia ade tulis smthing kat diari dia (tulis masa duk kat spital).kat dlm diari 2 ade r tulis cite2 masa c suami wt hal dlu 2, dia mula2 dsahkan mngandung, dia dmasukkan kat spital n til la dia nak 'pegi'.so lps c isteri 'pegi', doktor pun bg r diari tu kat c suami.n c suami ni yg dah dr kcik lg pandai mbc cz dia ade g skool...so dia pun bc r diari 2...lps bc, mnangis r c suami....nyesal cz masa c isteri ade (idup lg r) dia xjg leklok...
ni ade ckit petikan dr diari c isteri 2...
"Abang yang Nura rindui...Dulu sewaktu rumah tangga kita dilandai badai, Nura ingin sangat ucapkankata-kata ini pada abang, tapi Nura tak berkesempatan, dan walaupun kini Nura tiada lagi, tapi Nura nak abang tahu yang...Nura rindukan abang......Nura rindu sangat dengan abang.....rindu bang...rindu sangat...."
dah! dah abis dah cite eheh 2 je r cite psl laki bini 2.pe jd kat baby gurl 2?ntah eheh teka la ek :D

kla...aku dah abis dwnload n mata pun dah mula nak lelap.so dats all 4 2nite.

len kali tulis lg.

cya

ni ade 1 pic. nak share.tp korg teka la ek

ni pic adik2 aku n c kembar (anak sedara).
sila teka mana 1 c kembar?
eheh
posted by Propana @ 11:23 AM   0 comments
Monday, February 5, 2007
Gotong Royong
salam

xtau r ec pe.....juz nak kongsi some pic.
pic lps banjir melanda umah slh sorg kwn aku kat parit raja.
dkat2 r dgn KUiTTHO (skrg dah jd UTHM).
pic ni ktorg amik masa tgh gotong royong mbersihkan umah.
ktorg dfahamkan air naik paras buku lali.kwn2 aku ni bnasib baik cz b4 umah dorg dinaiki air, dorg sempat menyelamatkan brg2 bharga@pnting kat tmpt yg lbh slmt.
bila balik cni, balik dr bercuti (cuti banjir) ktorg rmi2 bgotong royong mbersihkan umah.
karpet, kotak2 n beberapa buku2 n kertas2 abis hancus dek kerana banjir. so far xde kemalangan jiwa...alhamdulilah.oye...aku bkn ahli umah ni@mangsa banjir eheh...umah aku alhamdulilah selamat.xnaik air langsung cz tmpt agak tinggi.so selamat.aku sj lepak2 umah dorg ni.sj menyibuk eheh.
kla....2 je.njoy da pic.

salam

posted by Propana @ 4:08 AM   0 comments
Friday, February 2, 2007
back to normal
huhuhu...lama lak xsinggah cni.maklum la....banjir.ni kira banjir skali la hehe
dek kerana banjir....ktorg pun dbagi cuti sempena banjir....lama gak balik cuti.
tp spanjang cuti banjir aku balik kg kjap je pastu lepak kat melaka.
g umah akak.jumpa anak sdara then g umah member.
pe lg...rayau2 r kat melaka tu ehehe...ENJOY!!!
enjoy enjoy gak.bila abis je cuti...mula r penin kepala pk asgmnt yg blambak2.
plak tu...klas banyak kena ganti cz cuti banjir aritu huhuhu
oye...keadaan kat cni dah btambah ok.cuaca pun ok je.
air kat parit2 tu dah mula surut.tp byk lg gerai2 yg xbuka.umah2 org kg pun still xbape ok.
aku bsyukur cz umah sewa aku xtenggelam dek banjir...alhamdulilah.
kla....gtg.cya later.....

erm...ni nak kongsi ckit....pic anak sdara aku tu n mak ayah dia...

posted by Propana @ 5:29 AM   0 comments

Naughtyprop

Nama: fendi

Lokasi: Selangor

Kalendar

Masa
Teman-teman
  • Archiq
  • Akma
  • Amirez
  • Qider
  • Bradermacho
  • Famia
  • In_ubie
  • Jakalll
  • Jiejie
  • Muse
  • Mop
  • Nile_chem
  • Perindu
  • Putri Come
  • Sangbogoroyo
  • T
  • Uncle Rodin
  • Yalin
  • Bosan?
  • Short Story
  • Embah Ragil
  • Community Gadisku
  • Forum Blues
  • Forum CVT
  • Masjid
  • Portal Hello Bebeh
  • Portal Ukhwah
  • Ukhwah Terjalin Kasih Terbina
  • Scukz
  • Teratak Santai
  • Hobowars
  • Torncity
  • Abangku
  • My Friendster
  • propANNA
  • J-Lyrics
  • J-Wallpapers
  • SMKAJ
  • Nak Kata Pape?

    Kembara
    Kenangan Terindah
    Minat
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Template by
    Free Blogger templates