"There's so much thing you can learn in one place, the more that you wait, the more time that you waste"

Wednesday, December 13, 2006
Noizy Tribe
Noizy Tribe
2nd opening for Initial D 4th stagesung by Move

Yo, yo, yo, yo, yo
Now listen ya'll, what you waitin' for is the Noizy Tribe
We're back!

furi hodo kitakute hazusu mune SEEFUTII*
yureru omoi wo tsukamaete sou KISS wo shite
sou itsumo PURESSHAA gyuugyuu ni yurareta densha
yo don da me shita hitoGOMI kara miterozette hitotsuka hora denkousekka
tobidashi ano CHOKKAAFURAGGU te ni ireru sou shinjite
dakitai yume ga mieru deshou kono ude ni kanjitai YOUR SOUL
This moment I can feel senchou wo shiru kono mama ikuzei I'm the Noizy Tribe

Come with me, come and cry with me
Got to be, got to be, now you got to be free (Yeah!)
Noizy Tribe, you're my noizy tribe
You can feel, you can feel, you can feel in my love (C'mon)
Come with me, come and cry with me
Got to be, got to be, now you got to be free (Yeah!)
Noizy Tribe, you're my noizy tribe
You can break, you can break, you can break 'cos you're Noizy Tribe

Boom! Noizy tribe ni OMAKASE karadajyuu ADORENARIN sawagase
maigakuze genba nodo mannaka de utsukushisa no kyuukyokukei Noizy Tribe

Bring the beat back, ride on ride on

JIRIJIRI machi ni fuita sunamajiri kaze kajikanda te ni girishime hagishiri
donna jyoukyou demo e KO ma nee itsumo HAKKIRI to miete ita saishukei
akiru hodo ni hibikasete ANATA dake ni yadoru RIFUREIN
I feel this everyday zutto agemite BURE nai shisen 'cos I'm Noizy Tribe

Come with me, come and cry with me
Got to be, got to be, now you got to be free (Yeah!)
Noizy Tribe, you're my noizy tribe
You can feel, you can feel, you can feel in my love (C'mon)
Come with me, come and cry with me
Got to be, got to be, now you got to be free (Yeah!)
Noizy Tribe, you're my noizy tribe
You can break, you can break, you can break 'cos you're Noizy Tribe

OK OK OK omakase abarenboutachi no WANDAARANDO hachikiresou
sorezore no netsu hissage atsmarou NOIZU no naka tsutaeau omoi wa PURESHASU SOURU
Hey! This moment I can feel zenchou dourai wo shiru kono mama ikuzei I'm the Noizy Tribe

Come with me, come and cry with me
Got to be, got to be, now you got to be free (Yeah!)
Noizy Tribe, you're my noizy tribe
You can feel, you can feel, you can feel in my love (C'mon)
Come with me, come and cry with me
Got to be, got to be, now you got to be free (Yeah!)
Noizy Tribe, you're my noizy tribe
You can break, you can break, you can break 'cos you're Noizy Tribe

Here come the Noizy Tribe, we're back
Wicked
posted by Propana @ 1:20 AM   0 comments
Holiday...
Cuti? x wt pe pun. x g mana2 pun. juz duk umah. skali skala je kuar. tu pun xjauh. juz kat kwsn bdkatan je. mls plak nak rayau2. sj nak luangkan masa dgn family. cuti sblum ni dpt balik kjap je. so cuti kali ni lepak je r kat umah. main dgn adik2 ke tlg2 my mum ke... n of course tmn mini dpan n blkg umah tu eheh. rindu teramat sgt. dah semak dah. skali pandang ade r cm utan eheh.

Ade r dlm 2 3 ari aku juz rhat2kan bdn ni je. then baru r g ziarah tmn mini tu. actually bdn ni pnt lg. ye r... aritu kan baru je balik dr Pahang. then sok nyer dah balik slangor. naik moto bdua plak tu. pnat....mana xnyer. kena bonceng brg2+adik aku tu. aku ni nama je abg. tp bdn lg kcik dr adik aku tu. dah nak terangkat moto tu eheh kutuk adik sndri hahaha. tmbh plak kaki aku ni xbape ok lg. aritu...b4 g Pahang. xcdnt. so kaki kiri ni r yg paling parah. X bape ok lg. time g camping aritu pun trasa gak bila wt xtvt berat2 n lasak. 2 r....len kali bw moto tu leklok.

Cite psl bersih2kan tmn mini ni, aku paling ske bila time main dgn api (dunt try dis at home eheh). ske sgt2 tgk daun2 n ranting2 tu tbakar. dia punyer bau pun.... perh...best....(ni pun....dunt try di sat home eheh). paling xbest plak bila time nak trim pokok2 bunga mak aku ni. mst luka2 tgn ni. seb bek bkn hari2 trim. kalu x abis kering kontang bdn ni. asyik bdarah. luka2 je eheh.

Oye... time cuti ni... aku bkn r terperap je kat umah. cm anak dara r plak eheh. aku ade gak r kuar2 umah. g lepak2 dgn kwn2. mcm2 cite. biasa r dah lama xjumpa. masing2 cbuk. gpun dorg tgh cbuk g cari keje. huhuhu.... aku? x abis2 lg bljr. insyaAllah xlama lg....

Masa awal bln disember aritu family angkat aku (kat Kampung Jawa, Bt 18, Hulu Langat) ade wt knduri kawin. anak ppuan dia kawin. yg no 3. lawa gak eheh. best gak r masa knduri ni. tp family aku xdpt g cz my mum n adik2 yg kcik 2 xbape sihat. so aku g dgn sorg adik aku je. naik moto. adik aku ni 1 klas dgn adik angkat aku tu. so snang r ckit. ade r teman. xde r aku g sorg2.

Oye....actualy family angkat aku ni...family angkat masa aku g prgrm anak angkat. prgrm masa lps spm dlu. sj je join. bosan2 duk umah. aku n family angkat ni slalu gak r ziarah menziarahi 1 sama lain. rapat gak r. tiap kali time raya aku mst g umah family angkat aku ni. kira cm xsdap ati kalu xsinggah. tp bila ingat time mula2 duk umah kuarga angkat ni....rasa cm smcm je. aku ingat lg...masa prgrm tu...1 bnde yg aku ssh giler nak wt spanjang 3 ari kat umah family angkat....kena panggil mak bapak angkat ni....”Ayah”...“Mak” xleh panggil “Pakcik” or “Makcik”. masa tu...ssh giler aku nak panggil cmtu. aku slumber je panggil “Pakcik” n ”Makcik”. biar r nak kena marah ke ape ke dgn abg2 n kakak2 fasi. 1 family dpt 4 org anak angkat. so mmbr2 aku (yg 1 family dgn aku) slalu sound aku psl tu...trutama Imran. dia r yg slalu tgur n ingatkan aku bila aku panggil “Pakcik” or ”Makcik”. Imran ni bkn pe...dia xnak r org kata mcm2 kat aku. cz ade yg mengata aku... dorg kata aku ni cm xrela n xsnang je dgn family angkat ni. ade plak yg suruh aku balik umah je....xyah join prgrm lg. ade yg siap menyindir masa wt ucapan masa majlis perpisahan dgn kuarga angkat lg. mcm2 r....mls r nak cite. psl bnde tu pun nak kecoh. bkn aku wt onar pun kat family angkat aku tu. ktorg ok je. mak n ayah angkat aku tu pun phm. dorg xpaksa aku pun. kcik ati? xkot. cz dorg sndri yg suruh aku panggil “Pakcik” n “Makcik” bila kat umah. tp bila wt xtvt ramai2, libatkan 1 kampung n ‘anak2 angkat’ ni je kena blakon ckit. Panggil “Mak” n “Ayah”. family angkat aku ni mmg best. wpun dorg ni xkaya. xmewah. xcm ade stgh tu...yg dpt family angkat dgn imam or penghulu kampung or mcm2 lg. tp aku snang n rasa best sgt2 dgn family angkat aku ni. mcm2 aku bljr. gpun keliling umah ade mcm pokok n bunga. aku plak mmg minta dgn bnde2 tu. so btambah r ilmu aku. 1 lg bnde yg best psl family angkat aku ni....nama aku n nama ayah angkat aku ni sama... Afandi gak eheh. so snang r ktorg nak ingat 1 sama lain. wpun lama n jarang jumpa (jumpa time aku cuti je) tp psl nama ktorg ni la yg wt ktorg xlupa or ssh nak lupa 1 sama lain. psl adik2 angkat aku ni xyah r cite ek. ktorg ok je. tmbh plak yg c bongsu tu 1 klas dgn adik aku sjak dr form 1 lg. dorg plak mmg rapat. skrg bdk tu dah beso dah. cute je eheh. baru je lps amik PMR. dia ni garang2 ckit. tp rasanye lg garang masa kcik (masa aku duk umah tu).

Selang 2 3 ari lps knduri kawin....aku g ikut ayah aku. kwn ayah aku pindah umah. so aku, ayah aku n sorg lg kwn ayah aku tu tlg2 angkat n pindahkan brg2 kat umah tu. best giler dpt naik lori. kcik2 dlu slalu r naik. byk gak r brg2 yg nak kena pindahkan n ade stgh tu tinggal n sedekah je kat tuan umah yg baru tu. nak patah gak r pinggang ni angkat brg2 tu. mana x nyer. dah lama x wt keje2 brat. asyik duk dpan komputer je. 2 la hobi baru aku semenjak lps spm. sampai tbal spek ni. mcm2 software yg aku xplore. nak kata xpert tu xla. tp bleh r...xde r buta komputer eheh.

Cuti kali ni kakak aku balik. dia bw skali anak dia (c kmbr), ika n ira. dah beso dah bdk tu. dah pandai merangkak n agak nakal. kali ni truk gak kakak kena sound dgn mak n ayah cz manjakan sgt c kmbr tu.hm...whteva la...no komen.

Masa kakak aku nak balik, aku join skali cz nak stay umah kakak aku sehari dua b4 aku balik jhr. sj nak main2 lg dgn c kmbr tu. gpun dah lama x gado2 or bual2 dgn kakak. cm masa kcik2 dlu. aku n kakak aku ni r tmpt gado n tmpt ngadu eheh.

Dah puas duk umah kakak, aku balik jhr. stay sehari dua kat umah sewa. then baru g umah pakcik aku kat air itam. actually cuti semester x abis lg. sj balik awal cz ade ‘prgrm’ ckit dgn pakcik aku ni eheh. gpun sambil2 tu bleh r wt PSM (projek sarjana muda). masa dlm bas, on da way dr melaka ke johor...aku dpt byk idea 4 my PSM. so aku xnak r lengah2 lg. kalu bleh nak siapkan cpat je projek tu. xla serabut dgn subjek semester dpan. tp rasa cm still serabut gak cz byk lg bnde nak kena wt tuk projek tu. huh pening...pening...

kla...gtg.
len kali tulis lg.
cya
posted by Propana @ 1:13 AM   0 comments

Naughtyprop

Nama: fendi

Lokasi: Selangor

Kalendar

Masa
Teman-teman
  • Archiq
  • Akma
  • Amirez
  • Qider
  • Bradermacho
  • Famia
  • In_ubie
  • Jakalll
  • Jiejie
  • Muse
  • Mop
  • Nile_chem
  • Perindu
  • Putri Come
  • Sangbogoroyo
  • T
  • Uncle Rodin
  • Yalin
  • Bosan?
  • Short Story
  • Embah Ragil
  • Community Gadisku
  • Forum Blues
  • Forum CVT
  • Masjid
  • Portal Hello Bebeh
  • Portal Ukhwah
  • Ukhwah Terjalin Kasih Terbina
  • Scukz
  • Teratak Santai
  • Hobowars
  • Torncity
  • Abangku
  • My Friendster
  • propANNA
  • J-Lyrics
  • J-Wallpapers
  • SMKAJ
  • Nak Kata Pape?

    Kembara
    Kenangan Terindah
    Minat
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Template by
    Free Blogger templates