"There's so much thing you can learn in one place, the more that you wait, the more time that you waste"

Friday, November 24, 2006
Janjiku

Janjiku Lyrics

Artist: Sofaz

Berulang kali ku mencuba memujuk dirimu cuba menjernihkan...
Pertelingkahan antara kita berdua...
Kau hilang dan terus membisu beginikah cara kau menghukum aku...
Atas kesilapanku menduakan dirimu...
Maafkan aku...

Tak terlintas difikiranku melukai kamu permainkan cinta
Yang telah kau berikan sepenuhnya padaku..
Tiada dua atau tiga pengganti dirimu pada kau yang satu
Ku abadikan cinta selamanya
Hanya padamu kekasihku...

Bukakanlah pintu hatimu
Izinkan aku kembali padamu...
Ku sesalkan perbuatan ku ini
Tak akan berulang lagi ku janji...
Terimalah ku kembali kasih...

Biarpun ribut melanda namun tetap aku berdiri menunggu
Agar terbukti janjiku padamu...
Tidakkah terdetik hatimu untuk memaafkan kesalahan aku
Berikan peluang sekali lagi...
Hanya ku pinta...

Bukakanlah pintu hatimu
Izinkan aku kembali padamu...
Ku sesalkan perbuatan ku ini
Tak akan berulang lagi ku janji...

(Bukakanlah pintu hatimu
Izinkan aku kembali padamu...
Ku sesalkan)
Bukakanlah pintu hatimu
Izinkan aku kembali padamu...
Ku sesalkan perbuatan ku ini
Tak akan berulang lagi ku janji...
Terimalah ku kembali kasih...

posted by Propana @ 9:50 AM   0 comments
hampeh
Assalamualaikum
eheh dis's my 1st post..x tau nk tulis ape..


arini bosan sgt2.dah r bgn lambat.xcm biasa.dkat2 tghari baru bgn.ish3...truk tul.ni psl mlm td tdo lewat sgt2.ntah kul bape ntah baru tdo.bgn je dr tdo...aku trus buka komputer.psg r lagu pape.sj wt bising.lex r.jiran sebelah umah pun xde.org smua g keje.kat umah ni plak dah xde org.bdk2 umah ni smua dah balik kampung masing2.ade r tinggal 3 org lg tmasuk aku.nape aku xbalik lg? cz mlm td baru je balik dr pahang.wtpe kat pahang?nnt aku cite eheh.lps memekak tgh2 ari gni,aku pun get ready nak g solat(solat jumaat).b4 g solat, sempat lg aku buka website kuittho.wtpe?tgk result r.mlm td, tgh2 aku me'reply' emel, kwn aku btau dah kuar dah result sem ni(senarai tampal).so pe lg...aku pun buka la.pe kputusannyer?huhuhu...amat mengecewakan.1 paper sangkut.time final, paper ni mmg aku xleh wt pun.carrymarks plak rendah.ai...nasib...nasib...

dah nak masuk waktu zohor...pe lg...g solat r.balik je dr masjid, aku abiskan masa dpan komputer lg(xtau nak wtpe).cdg nak g melaka(umah akak) lps solat.tp xjd cz ujan.lebat plak tu.so aku wt xtvt yg biasa aku wt bila bosan2...ym, main game(hobowars+torncity).sambil2 dgr lagu.

dlm kul 6, kwn a
ku ni balik.so tinggal la aku sorg2 kat umah ni.huh....bosan gak.xtau nak wtpe.nak kemas2 umah...umah dah bersih dah(bersih bg aku r eheh).mlm td lps balik dr camping tu dah kemas dah.baju lak dah abis basuh dah.baju n brg2 yg nak bw balik pun dah siap dah.ye r...plan nak g melaka arini tp xjd psl ujan.so tkontang kanting la aku...xtau nak wtpe.bosan tahap gaban dah ni.tambah plak bila pk psl result.huh...

oye...ni nak cite psl bndape yg aku wt kat pahang plak.
19/11 aritu aku ade prgrm. 5 ari.2 ari kat kampus(Gerak Khas) n 3 ari lg kat pahang(Kem Holistik).prgrm ni utk kepimpinan baru KKE(Kelab Kejuruteraan Elektrik).utk prgrm kali ni aku xjd peserta n bkn ajk.tp jd fasilitator.kat kuittho ni, ni 2nd time r aku jd fasilitator.biasanya jd ajk je.jarang jd peserta.zmn skolah dlu je jd peserta.

2 ari kat kampus, ktorg byk wt xtvt LDK (Latihan Dalam Kumpulan). xbyk xtvt outdoor. juz 1 mlm tu je...ktorg wt xtvt yg agak xtreme.utk xtvt mlm tu, ktorg dah wt track baik punya utk dorg eheh.peserta laki kena tutup mata n jln ikut tali yg ktorg dah psg.gurl plak bg arahan(dr jauh). gurl kena 'guide' guyz til garisan penamat.mcm2 r yg jd mlm tu.actually track yg ktorg wt tu bkn r beso sgt. tp psl dah tutup mata. so mana la tau track tu kecil or beso...rite?

3 ari kat pahang lak, mmg best.prgrm kali ni ktorg wt kat Dusun Eco Resort.masa dlm pjlnn nak g Dusun Eco Resort tu, aku xtdo cz ktorg gerak ptg.aku ni bkn spesis yg leh tdo waktu ptg. so pe lg.spjg pjlnn tu aku abiskn masa bborak dgn bdk kat sebelah aku ni(jr taun 2).mcm2 r bnde yg ktorg borakkan.sambil2 tu ktorg main2 dgn walkie-talkie(erm..btul ke aku eja ni? belasah je r...) borak2 dgn ajk yg duk kat bas 1 lg (bas bdk2 ppuan). ktorg sampai kat Dusun Eco Resort dah mlm.so xde r xtvt mlm tu.slain kemas2 ckit n TDO... :D xtvt yg ktorg wt kat pahang ni cm xtvt yg biasa wt bila g camping. buat n main rakit (rakit race), kembara, flying fox n jln kat jambatan gantung.pastu bila time wt psembahan lak, ktorg suruh peserta wt pape je psembahan tp kena relate dgn lagu Warisan.masa time nak balik tu, cm biasa r.ktorg salam2 antara fasilitator, ajk n peserta.ye r...mana tau xjumpa lg. cz lps prgrm ni smua org balik bcuti.so lama gak r xjumpa. tunggu naik sem nnt r baru jumpa. masa tgh salam2 tu...aku psg r lagu2 yg sdih2 ckit. bg dorg nangis.wawawawa....dah abis nangis2...smua org pek brg2 nak balik+kemas2 ckit kat kwsn sekitar tu.trutama kat tmpt ktorg tdo.sementara menunggu bas sampai...sesi amik2 gambar r.time ni r nak bgambar puas2.kenangan la katakan.nak dtg cni lg xtau bila.ntah ade rezki lg ke x.so amik la gmbr wt kenang-kenangan...Kenangan Terindah la katakan hehehehe.

masa pjlnn balik tu...bas jln ckit je, aku trus tdo. cz pnat sgt2.time bnti kat R&R Air Keroh baru aku bgn.ktorg bnti utk solat+mkn.lapo giler duk dlm bas eheh.dr Air Keroh ke kuittho dah xbape jauh.so aku xtdo dah.aku abiskan masa dgn borak2.bdk sebelah aku ni plak byk lak yg dia tanya.tau r dia tu jr.mcm2 dia tanya.psm la ape la.pastu dia ni minta r nasihat psl study.eheh...cm la aku ni pandai sgt.result pun cukup2 mkn je.tp psl dah org tanya...aku jwb je r.gpun tgh bosan2 duk dlm bas ni.psl dah rancak sgt borak, sedar2 dah sampai kat kampus.pastu dr kampus aku kena r mredah kgelapan mlm dgn moto buruk aku ni balik umah sewa.jarak kampus n umah sewa tu ade r dlm 1-2 km.xjauh pun.dah sampai kat umah tu pe lg...relax2 r.bdn ni dah pnat tahap gaban dah eheh.

kla...tu je wt masa ni.dah xde bnde dah nak cite...chow














posted by Propana @ 8:51 AM   0 comments

Naughtyprop

Nama: fendi

Lokasi: Selangor

Kalendar

Masa
Teman-teman
  • Archiq
  • Akma
  • Amirez
  • Qider
  • Bradermacho
  • Famia
  • In_ubie
  • Jakalll
  • Jiejie
  • Muse
  • Mop
  • Nile_chem
  • Perindu
  • Putri Come
  • Sangbogoroyo
  • T
  • Uncle Rodin
  • Yalin
  • Bosan?
  • Short Story
  • Embah Ragil
  • Community Gadisku
  • Forum Blues
  • Forum CVT
  • Masjid
  • Portal Hello Bebeh
  • Portal Ukhwah
  • Ukhwah Terjalin Kasih Terbina
  • Scukz
  • Teratak Santai
  • Hobowars
  • Torncity
  • Abangku
  • My Friendster
  • propANNA
  • J-Lyrics
  • J-Wallpapers
  • SMKAJ
  • Nak Kata Pape?

    Kembara
    Kenangan Terindah
    Minat
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Template by
    Free Blogger templates