"There's so much thing you can learn in one place, the more that you wait, the more time that you waste"

Friday, March 23, 2007
tak paham...sungguh xphm....ape nak jd r....
salam

tensen r...actually bnde ni dah tulis dah kat cni >> http://danny_irvine.blogs.friendster.com tajuk 'Straight 2 da point'. tp ntah r.nak cite balik. elok2 dah bleh cool n xmarah2 lg psl bnde tu.alih2 jd marah sgt2.mana xnyer.bila bnde ni d ungkit2....ape ingat org xde otak ke nak pk.....

1: masa present >>> lect dah kata "ade sape2 yg bleh ganti? n present dlm bi?" hampeh.xde sorg pun.kan bncang sama2.xkan xtau point2 yg nak present.gpun kalu dia ganti tmpt aku, aku bkn trus duduk.ade je kat dpan.bleh xplain kalu dia xphm.bleh tlg r....pastu,aku dah panggil2 dorg dah.dah cm merayu dah.tp hampeh.dah r sorg tu aku ajak tlg jgkan slide dia xnak.last2 minute tarik diri.sengal tol.2 pun aku xmarah.aku bleh snyum n "xpe r..aku bleh handle...."

2: lps present >> bkn stakat bdk lain.bdk group sndri pun paku!ape kes?!group n keje ni aku sorg yg wt ke ha?!aku sorg yg tanggung?!korg g mana?! kalu bnde bagus...cbuk2 ngaku.bila cmni jdnyer...mana korg g?!

3: b4 present >> xsmua yg tlibat.kalu ade hal yg lg pnting n btau siang2....ok lg r.bleh consider lg.tp kalu dah tdo?! wt keje sndri (wpun dah ade kat sebelah).xnak bg idea.pastu report yg disuruh wt pun wt cm hampeh.cm melepaskan batuk dtangga.last minute baru wt.baru siap.ape kes?!suruh present?pengecut!xreti r ape r....alasan! "slide n present wt dlm bm or bi?"...."wt dlm bm pun bleh..." mcm siot!

4: lps present (dah kuar dr klas) >> "nape present cmtu?"...."nape ko yg present?"..."xtau ke kena present dlm bi?"...."dlm group ko kan rmi yg bleh present.terer bi lg tu..." "ko xwt keje ke?" huh...rasa nak tumbuk je sape yg tanya gtu...aku ke yg kena jwb smua tu?aku ke yg kena tanggung smua kslhn ni?aku ke? aku ke? asgmnt n presentation ni aku punya sorg ke?wei, wpun aku xpandai bi sgt...at least aku dah try.rojak pun rojak r.tp yg dah mmg terer (dah cm omputih)...mana pergi?!mana korg pergi masa aku minta tlg ha?!aku dah offer diri nak present ni pun kira ok tau.tu pun aku dah bg syarat "kalu dlm bm aku present...kalu bi...kim slm r..." tp ape dorg jwb? "ok...bereh..." perh! mana pergi janji2 tu? aku tuntut masa lect tu offer "sape bleh ganti dia ni present dlm bi?" tp hampa.huh,ikut ati nak je blah trus.mls nak present dah masa tu.tp psl pkkan dorg r,pk psl ahli kumpulan r...aku trus bsabo, tahan n rela je....masa present tu.ape nak jd, jd r.malu ke ape ke...rela je...tp at last...ni yg aku dpt?!xde sorg pun nak back-up?!paku lg ade r.ahli kumpulan yg xpaku tu...thanx byk2.gpun korg masa diskus dah bg komitment.masa wt slide pun korg ade bg idea.wt sama2.siap back-up report yg cm hampeh tu lg.maceh r.wpun kita smua bz wt masa ni.tp dpt gak bg komitment....

dah r.mls cite byk.dah dkat 4 taun x ubah2 gak.ape kes?!cmni ke bakal2 graduan?
huh,xyah pandai sgt pun xpe r.rela je.banding kalu pandai....ade ilmu...tp gni jdnyer.
blah r!pandai kalu sshkan org wtpe?!

wassalam
posted by Propana @ 1:08 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Naughtyprop

Nama: fendi

Lokasi: Selangor

Kalendar

Masa
Teman-teman
  • Archiq
  • Akma
  • Amirez
  • Qider
  • Bradermacho
  • Famia
  • In_ubie
  • Jakalll
  • Jiejie
  • Muse
  • Mop
  • Nile_chem
  • Perindu
  • Putri Come
  • Sangbogoroyo
  • T
  • Uncle Rodin
  • Yalin
  • Bosan?
  • Short Story
  • Embah Ragil
  • Community Gadisku
  • Forum Blues
  • Forum CVT
  • Masjid
  • Portal Hello Bebeh
  • Portal Ukhwah
  • Ukhwah Terjalin Kasih Terbina
  • Scukz
  • Teratak Santai
  • Hobowars
  • Torncity
  • Abangku
  • My Friendster
  • propANNA
  • J-Lyrics
  • J-Wallpapers
  • SMKAJ
  • Nak Kata Pape?

    Kembara
    Kenangan Terindah
    Minat
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Template by
    Free Blogger templates