"There's so much thing you can learn in one place, the more that you wait, the more time that you waste"

Saturday, March 10, 2007
Pendatang yang tak diundang - 2
salam

2day xde pe yg aku wt.
juz g seminar kul8-12.30.
Seminar Route to be P.E (Professional Engineer)
byk gak input yg aku dpt masa seminar ni.
dia jemput 3 org engineer tuk bg ceramah.
aku n beberapa bdk klas g seminar ni.
aku mmg btrima kasih r kat sorg bdk ni.
dia duk sebelah aku.
kira kalu aku xphm pe yg penceramah tu bebelkan, aku tanya dia je.
gpun seminar tu dlm bi.aku ni x r bape reti sgt bi ni.
so byk xphm.seb bek ade bdk ni.

actually aku tbc iklan psl seminar ni 1 minggu b4 seminar tu.
masa tu baru je abis discussion group 4 our group project.
ktorg kena wt programming tuk kontrol suhu dlm 1 bilik tertutup.
mula2 tu ktorg juz kena wt programming sahaja.guna PIC.
then lect tu suruh wt hardware skali.
pastu kena lak wt programming n hardware for running light.
ari kamis lps ktorg kena present bout our projek.
so far ok la.cuma ade 1 programming tu xleh run.
programming for interrupt.
ntah cmne bila dah burn kat PIC then apply to the circuit (hardware), xleh run.
hampeh tol.xpsl2 markah for this programming dpt rendah.
ye r..kira programmimg yg ktorg wt cm xbtol r.
padahal programming group lain pun lebih kurang cm ktorg gak.
ntah cmne board yg ktorg guna tu ade prob agaknya.
so bila apply kat hardware xleh run cm yg ktorg rancang.

oye...arini, lps je balik dr seminar.aku juz lepak2 dpan pc.
pe lg.ym+wt asgmnt.then nak release tensen, bc r nvl yg kwn aku bg.
actually dia wt nvl tu.wt dlm microsoft word.
kira dia wt time bosan2 wt asgmnt r tu eheh
panjang gak cite dia.nvl r katakan.
ntah bape ari ntah aku spend tuk abiskan nvl tu.
akhirnya arini dpt gak aku abiskan.best woo
nvl tu mengisahkan khidupan dia masa skolah dlu.
dia n besfrenz dia.kira cite remaja r ni eheh
nak kata kisah benar x r.
cz ade r serba ckit yg dia tambah.

erm...arini (tghari), ktorg dgemparkan lg dgn kewujudan ULOR.
arini dia dtg lg.tp ni kecek je.
xcm yg aritu.beso.
mayb kali ni anak dia.
dia juz menjalar kat luar umah je.
housemate aku nampak time tgh sidai baju.
kali ni ktorg dpt halau ulor ni.
eheh kecek bleh r.
cm aritu beso je.
masing2 cuak.termasuk aku eheh

kla...nak sambung wt keje.
asgmnt n report blambak dah.
tp b4 dat...nak edit2 ckit slide yg aku wt ni.
posted by Propana @ 6:18 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 

Naughtyprop

Nama: fendi

Lokasi: Selangor

Kalendar

Masa
Teman-teman
  • Archiq
  • Akma
  • Amirez
  • Qider
  • Bradermacho
  • Famia
  • In_ubie
  • Jakalll
  • Jiejie
  • Muse
  • Mop
  • Nile_chem
  • Perindu
  • Putri Come
  • Sangbogoroyo
  • T
  • Uncle Rodin
  • Yalin
  • Bosan?
  • Short Story
  • Embah Ragil
  • Community Gadisku
  • Forum Blues
  • Forum CVT
  • Masjid
  • Portal Hello Bebeh
  • Portal Ukhwah
  • Ukhwah Terjalin Kasih Terbina
  • Scukz
  • Teratak Santai
  • Hobowars
  • Torncity
  • Abangku
  • My Friendster
  • propANNA
  • J-Lyrics
  • J-Wallpapers
  • SMKAJ
  • Nak Kata Pape?

    Kembara
    Kenangan Terindah
    Minat
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Template by
    Free Blogger templates